.

23 Mart 2008 Pazar

kumpir-Akdeniz mitfagi


350-450 gr yıkanmış patatesler.
Tereyağ,
kaşar,
tuz,
sosis,
turşu,
bezelye,
mısır,
zeytinler Amerikan salatsı,
mantar,
brokoli,
ton balığı
italyan salatası,
acılı ezme,
colesow,
kısır

Fırında pişirdiğimiz ( 1 Saate yakın )patatesleri ortadan ikiye ayırarak keselim.İçerisine az tereyağı az tuz ve rendelenmiş kaşar peynirini ilave edip karıştıralım.Püre haline geldikten sonra malzemelerimizi lezzet seçimize gore belirleyip ilave edelim.

Servis Önerileri:
Servis yapmadan önce üzerine ketçap, mayonez veya özel sosları ilave ederek yanına bir adet kaşık peçete ve ek tuz ile beraber gözede hoş gelecek bir şekilde servis yapalım.
Kumpir işi ustalıkve tecrube gerektiğinden dolayı döner, lahmacun ve hamburger gibi ürünlerden farklıdır.Evimizde yapıyor isek kumpirmizi çok önemli değildir.İşyerinizde müşterinize sunmayı düşünüyoranız özel fırını gereklidir bu bakımdan mutlaka bu işi iyi bilen tecrübeli kişiden eğitim alınız.

Hiç yorum yok:

Blog Arşivi